1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Gastenboek

Het gastenboek in vakantiehuis YAN is inmiddels al goed gevuld en hieronder kunt u enkele reacties lezen.
Uiteraard zijn de volledige gastenboek-berichten te lezen in vakantiehuis YAN.

De Fam. S uit Rotterdam waren hier van 16-3 t/m 29-3-2019

Beste Elly en Alfred,

Nog nooit eerder een huis gehuurd en niet eerder deze periode van het jaar op vakantie geweest.

Wat vielen we met ons neus in de boter met dit huis, met alle kleine persoonlijke attenties!

Het weer was voor maart ook nog eens uitzonderlijk goed.

Een feest om hier te fietsen over "veredelde evenwichtsbalken" naar dorpjes die nog wakker moeten worden na de winter.

Heerlijk om over het strand te dolen met de voeten in het water op zoek naar kleine en grote schatten.

De allergrootste schat?  "RUST" !

Heerlijk bijgetankt in een vriendelijk huis dat al snel als thuis voelt. DANK MARK EN IRENE.

FAM. K UIT BICHES FRANKRIJK NOV.2018

Het is jammer genoeg voorbij, we hebben genoten van jullie heerlijke huisje, lekker veel ruimte, gezellig en sfeervol. ,S avonds de houtkachel aan, lekker warm, hoor. De omgeving verkend, mooi strand en hoge golven, daar kun je lekke bij uitwaaien. We gaan uitgerust en met mooie herinneringen weer terug naar huis. Hartelijke groeten en we hopen nog een keer terug te komen tot ziens, Jacco, Erna en Fleury

FAM. N. UIT DORDRECHT, OKT 2018

Voor de 3de keer waren we in huize Yan, het was weer fantastisch! Niet alleen het huis maar ook het weer werkte mee. En dan die omgeving, die is geweldig voor ons wandelaars. Kortom weer genoten en voor volgend jaar maar weer 2weken besproken! Tot in 2019! groetjes Kees en Loes.

FAM. W UIT LEUSDEN, JULI 2018

Heel hartelijk dank voor het kunnen huren van jullie vakantiehuis. In alle opzichten fantastisch!! We hebben met z'n vijven erg genoten. Prachtig weer gehad, gefietst, hardgelopen en het heerlijke strand met golven, hartelijke groet, Els,Rob,Eric,Lieke en Marloes.

FAM. M UIT OISTERWIJK, JULI 2018

Super dat we weer in jullie huis terecht konden. 2 heerlijke weken genoten van Lacanau. Pubers die hun eigen gang konden gaan. Surfen lekker dicht bij! Jullie huis is echt een aanrader! Hartelijke groet Liesbeth, Derk, Maxim, Yorin, Elize en Roan

FAM. M UIT SCHERPENHEUVEL, JULI 2018

Wat hebben genoten van jullie vakantiehuis, netjes en alles van comfort. Jaren naar Spanje geweest maar Frankrijk heeft mijn hart gestolen.Wat hou ik van jullie strand, magisch en heel proper. Veel gewandeld en genoten.We komen zeker terug, heel veel liefs Myriam en Tim enz.

FAM. KERCKHOFS UIT GEEL BELGIE, JUNI 2018

Het was weer SUPER en een beetje zoals thuiskomen. Wat hebben wij weer genoten van jullie prachtige vakantiehuis!!! We hebben 3 weken prachtig weer gehad, echt uitzonderlijk mooi weer! Onze jongens waren elke avond helemaal uitgeteld van het heerlijke zwemmen in jullie heerlijke Ocean. Deze reis valt ons ook wel een beetje emotioneel zwaar daar we voorlopig geen verre reizen meer gaan maken vandaar dat we er ook heeeeel erg van genoten hebben. We zeggen geen vaarwel maar "Tot ziens"! Alfred bedankt, voor de snelle hulp bij de TV die dan uiteindelijk voor niets is geweest, maar ja we moesten natuurlijk de Belgen wel kunnen zien voetballen, toch!!!! We willen jullie duizend maal bedanken voor de mooie vakanties die we hebben mogen beleven in Yan. Veel liefs Peggy en Rudi en de jongens PS: ook deze 3 weken waren weer veel te snel om!!!

FAM. H UIT BORGERHOUT BELGIE, MEI 2018:

Ook wij genoten van jullie comfortabele huis. Ook het ruizen van de zee vanop het terras te horen, de dennengeur gaf een echt vakantiegevoel. Dank voor alles , ook het kaartje, de berichtjes en de ontvangst waren top. We hopen nog eens terug te komen! Groet Henny en Jo.

FAM. DE C UIT GENT BELGIE, OKT. 2017

Lieflijk huisje,

Aangename ontvangst,

Charmante omgeving,

Agreable l'Ocean,

Naturelle les dunes,

Aimabele huisbazen,

Ultra lekkere oesters!

Kortom: "L A C A N A U".

Spijtig genoeg werd hier alles overschaduwd door de dood van onze lieve hond BO. Wij keren terug met 2 ipv 3 .... en danken jullie heel erg voor de praktische en vooral morele steun, Gonda en Jan.

FAM. VD P UIT KRING VAN DORTH, SEPT. 2017

Voor de ZOVEELSTE keer weer in Yan. Niet anders dan anders, gewoon TOP!!!! Wij blijven terug komen!!! Groet Hans en Hetty

FAM. N UIT DORDRECHT MEI 2017

Fam. N uit Dordrecht mei 2017: We namen een voorbeeld aan het onderstaande en hebben ook alweer geboekt maar dan okt! De auto is dus weer de gehele vakantie niet gebruikt, dus de "hoge duin" weer niet gezien. Volgend jaar misschien? Het huis is niet alleen mooi, gezellig etc. Maar ook in deze warme dagen, heerlijk koel! Kortom enorm naar ons zin gehad. Groeten en tot in 2018, Kees en Loes.

FAM. V UIT BORG, APRIL 2017

Voorbij gevlogen deze 3 weken. Genoten van het strand. Alles perfect hier. Vandaar alvast geboekt voor 2018 om nog meer hier te ontdekken. Huize Yan was ook goed vertoeven. Heel fijn het contact met jullie, het doet warm aan, dank! Groet Johan en Anneke

FAM. L UIT GELDERMALSEN, DEC. 2016 - JAN 2017

En weer zijn wij (voor de 2de keer in Yan) gevlucht voor het het vuurwerk in NL. Een heerlijk ritme van uitslapen, wandelen via de boulevard naar de bakker, ontbijtje, koffie en weer wandelen. Dat doen we thuis niet. Wij vonden het gezellig dat jullie bij ons waren en hebben genoten van mijn Indische nasi goreng. Dank jullie wel voor het in Kerstsfeer aanbrengen van Yan!! We komen snel een keertje in de zomer naar LO, zijn benieuwd hoe het dan hier is. Nogmaals dank voor jullie gastvrijheid, groetjes Chris en Sharon

FAM. R UIT DORDRECHT, SEPT 2016

Bedankt voor jullie gastvrijheid en heerlijke huis Yan. Super locatie. Alles op loop afstand. We hebben de auto nauwelijks gebruikt. We hebben genoten en komen zeker nog eens terug. Groet Rian, Ruud en Paco

FAM. DE G UIT WIJNEN, SEPT 2016

Voor de 2de jaar hier en wederom ontzettend genoten. Extreem warm gestart met 36 graden en geëindigd met storm en regen, heerlijk!!! De komende jaren een andere bestemming maar komen zeker nog eens terug. Bedankt voor alle luxe en attentie. Tot volgende keer, Hendrik en Rita

FAM DE W UIT COUNTY TIPPERARY IRELAND, JUNI 2016

Bedankt voor jullie goede verzorging, alles was piekfijn geregeld! Het huis is fantastisch, overal is aan gedacht, heerlijk rustig, fijne zon en heerlijke schaduw. De omgeving heeft wat voor iedereen, we hebben heerlijk gefietst, lekker gezwommen en prima gegeten. Voor elk wat wils en dat is behoorlijk uniek. Een goede zomer gewenst! Maaike, Stijn, Kayleigh, Daan, Veerle en Rink.

FAM. W UIT BEVERWIJK, MEI/JUNI 2016

4 weken waren snel voorbij en net als vorig jaar, weer een genot om hier te zijn, GEWELDIG!! Het weer was soms een toverbal maar met Roland Carros op de TV werd ook dat weer genieten. In de tuin ontwaarden we weer de eekhoorn. Elly en Alfred, wie weet hoe het zal gaan lopen maar we komen graag terug als de lichamelijke handicaps verbeteren. Dat zou geweldig zijn. Jullie heel erg bedankt voor alles , hartelijke groet Joke, Rina en Loesje.

FAM. DE W UIT DEN HAAG, MEI 2016:

Helaas is onze tijd hier helemaal op. We gaan nu via Bordeaux met de trein naar huis terug. Wat een prachtige en goed onderhouden Bungalow! We hebben hier genoten met ons allen. Komen hier zeker weer terug! Het weer was prachtig, Au Revoir Elly en Frans

SUZANNE, HELEEN, FEE: FEBRUARI 2016

Wij waren in Vakantiehuis Yan 4 weken vanaf half februari 2016! Fijn huis, prachtige zee, we hadden meestal goed weer zelfs 1 dag 30 graden. Gezellige en aardige "huisbazen"! Al met al 4 prima weken. Misschien tot ziens.

FAM.H UIT AMERSFOORT (OKT 2015,2DE X IN 2015)

We hebben het weer heerlijk naar ons zin gehad!! Het weer was prima, we hebben lekker gegolfd, langs het strand gelopen en geluierd. (waar we ook behoefte aan hadden).
Nog bedankt voor de heerlijke fles wijn (Super!!!)
We verheugen er ons op om volgend jaar weer in jullie huis te komen, de boeking voor, voor- en naseizoen is al gedaan. We hopen jullie dan weer te ontmoeten.
Hartelijke groeten van Johan en Mary

FAM. DE G. UIT WIJCHEN (EIND AUG 2015)

Drie weken hebben we genoten van jullie heerlijke huis, in een prachtige omgeving.
Na 4 dagen waren zo verliefd op de plek dat we gelijk geboekt hebben voor volgend jaar. En wat bleek, het was de laatste mogelijkheid voor volgend jaar aug/sept. Wij wensen jullie het beste toe en zien elkaar in de zomer 2016 graag terug. Bedankt voor deze fijne ervaring.